Meubelopslag bij Easy Storage: veelgestelde vragen

Heeft u nood aan goederen- en meubelopslag, maar zit u nog met vragen? Het antwoord op de meestgestelde vragen vindt u hieronder.
Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om Easy Storage to contacteren.  

 • Wat mag ik opslaan?

  U kan bij Easy Storage terecht voor al uw meubelopslag, maar ook voor de stockage van goederen, archieven of voorraad. Bijna alles kan, behalve ontvlambare of oplosbare (chemische) stoffen, bederfelijke levensmiddelen, levende have en illegale goederen.

 • Hoe groot zijn de opslagruimtes & hoeveel ruimte heb ik nodig?

  Easy Storage verhuurt ruimtes voor meubelopslag en stockage van goederen van verschillende groottes: van 1m³ tot en met 36m³. Bekijk al onze ruimtes en kies de opslagruimte die aan uw behoeften voldoet. Weet u niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft, dan kan u die snel en makkelijk berekenen met onze ruimtecalculator. Natuurlijk helpen onze medewerkers u ook graag persoonlijk verder met professioneel advies.

 • Hoe lang kan ik mijn spullen opslaan?

  Onze huurperiodes zijn zeer flexibel. U huurt al een opslagruimte vanaf 1 dag, voor goederen- of meubelopslag en die huurt u zolang u die nodig heeft.

 • Hoe huur ik een ruimte?

  Alle praktische informatie vindt u terug op onze pagina Onze Aanpak.

 • Hoe zeg ik de huur op?

  Uiterlijk 14 dagen voor het begin van de nieuwe huurtermijn stuurt u schriftelijk uw opzegging op. Dit gebeurt via fax, post of e-mail. Bij opzegging wordt de huur per halve maand aangerekend, op voorwaarde dat u de opzeggingstermijn van 14 dagen respecteert.

 • Staan mijn spullen veilig?

  Geen veiligere plek voor uw meubelopslag dan Easy Storage. Camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole zorgen ervoor dat uw inboedel volkomen veilig en in optimale omstandigheden bewaard wordt. En dankzij onze alarminstallatie bent u verzekerd van 24 uur bewaking per dag van uw opslagruimte. Bovendien heeft iedere huurder een persoonlijke toegangsbadge en een eigen cilinderslot waarvan alleen hij de sleutel heeft.

 • Zijn mijn meubels & goederen verzekerd?

  Easy Storage voldoet aan de strengste brand- en inbraakeisen als het aankomt op goederen- of meubelopslag. Via Easy Storage kunt u een brandverzekering op maat afsluiten, de prijs hiervan wordt berekend aan de hand van de waarde van uw goederen die u stockeert. Meer informatie kan u hierover vragen aan onze receptie.

 • Mag ik werken in mijn opslagruimte?

  Om veiligheidsredenen is dit niet toegestaan.

 • Kan Easy Storage mijn inboedel vervoeren?

  Voor het vervoer van uw inboedel van en naar uw opslagruimte kan u een beroep doen op onze verhuisdienst Move it.

  Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Contacteer ons dan gerust, we geven u graag alle uitleg die u nodig heeft.