Verhuur van opslagruimte

Easy Storage heeft al heel wat jaren ervaring in de verhuur van opslagruimtes van diverse oppervlaktes. Wil u een opslagruimte huren, dan kan dat als volgt:

  1. Kom langs bij Easy Storage op maandag, dinsdag en donderdag (van 8u30-12u & 13u-17u) of woensdag en vrijdag (van 8u30-12u)
  2. Bereken samen met een van onze medewerkers hoeveel opslagruimte u nodig heeft.
  3. Teken het – volledig transparante – huurcontract.
  4. Betaal 3 maanden voorschot aan de receptie. De eerstvolgende factuur ontvangt u daarna telkens bij het begin van de maand.
  5. Koop een slot voor uw unit, waarvan  alleen u de sleutels hebt. U ontvangt van ons ook een toegangsbadge voor de algemene ingang. Daarmee heeft u toegang tot Easy Storage van maandag tot zondag van 7u tot 21u.

Onze andere diensten

Naast de verhuur van opslagruimtes, bieden we ook nog verhuisdiensten aan. Met onze verhuisfirma Move it helpen we u graag met het transport van uw meubelen of goederen naar en van uw opslagruimte.  

 

  • opslagruimte verhuur
  • Verhuur van opslagruimte met camerabewaking
  • Verhuur van opslagruimte bij verhuis
  • Verhuizen? Reken voor de verhuur van opslagruimte!

Toen we vanuit ons huis in het Brusselse naar de kust in een appartement kwamen wonen wilden we onze meubelen, die we teveel hadden, niet allemaal verkopen. Ze staan veilig bij Easy Storage. Laatst had mijn dochter een kast nodig. We konden gewoon een kijkje gaan nemen zonder afspraak, en mijn dochter was blij dat ze geen kast moest kopen. Iedereen content. We laten onze meubelen zeker en vast nog staan.

C.K. uit Dilbeek (Bredene)